Ιατρικός Σύλλογος Θήβας - Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - ημερίδα με θέμα ΄΄Ατμιστές-Καπνιστές ‘’

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βοιωτίας, στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στους εφήβους, πραγματοποίησε στις 13/02/18 στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας ημερίδα με θέμα ΄΄Ατμιστές-Καπνιστές ‘’ με συμμετοχή μαθητών από γυμνάσια και λύκεια της πόλης.
 Το θέμα ανέπτυξε ο Επίκουρος Καθηγητής παιδοπνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Κ. Χάρης Κατσαρδής και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία τους και τα νεώτερα δεδομένα για την χρήση του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου. Ο κ. Κατσαρδής κατόρθωσε να παρουσιάσει ένα επιστημονικό θέμα μιλώντας την γλώσσα των παιδιών, γεγονός που κινητοποίησε το ενδιαφέρον τους και συνέβαλε στην επίλυση πλήθους αποριών.
 Η εκδήλωση κρίθηκε επιτυχής τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τα παιδιά μας.
 Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας και ιδιαίτερα στην πρόεδρό του κα Φιλιώ Πρωτόπαπα για την πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια με θέματα που αφορούν όλους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά μας.

Ατμιστές-Καπνιστές

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget