Νέα διάρρηξη αυτοκινήτου κυνηγών στα Βάγια

Νέα διάρρηξη αυτοκινήτου κυνηγών στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας έγινε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Είναι το δεύτερο κρούσμα μέσα σε μια εβδομάδα στην ίδια περιοχή.
 Η κυνηγετική εξόρμηση δυο κυνηγών από το Αιγάλεω σημαδεύτηκε από την κλοπή δυο όπλων από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους.
 Οι δυο κυνηγοί είχαν  σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους κοντά σε κεντρικό δρόμο , είχαν βάλει τα όπλα στο πορτμπαγκάζ και ήταν  να φύγουν από τον κυνηγότοπο. Την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να ψάχνουν για κάποιες θηρευμένες τσίχλες. ¨Οταν γύρισαν στο αυτοκίνητο βρήκαν το πορτμπαγκάζ ανοιγμένο και έλειπαν από μέσα τα κυνηγετικά όπλα.
 Αμέσως ειδοποίησαν την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή  και μετά από ελάχιστο χρόνο έφτασαν δυο αυτοκίνητα με όλους τους θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής  Ομοσπονδίας Ελλάδας στη Βοιωτία. (Δημήτρης Ζιώγας, Γιώργος Χριστοδούλου, Νίκος Περλεπές, Βαγγέλης Μήτρου και Αθανάσιος Σεχρεμέλης).
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες όλοι οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ στη Βοιωτία είχαν αυξήσει τις περιπολίες στην περιοχή (Δείτε ΕΔΩ το βίντεο).
 Οι πέντε θηροφύλακες ήταν σε συνεχείς περιπολίες στην περιοχή αφού την περασμένη εβδομάδα  είχε συμβεί ακόμη μια διάρρηξη αυτοκινήτου κυνηγών.
 Οι θηροφύλακες συνόδευσαν τους δυο κυνηγούς στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου για τα περαιτέρω.
 Οι δυο κυνηγοί αντιμετωπίζουν την κατηγορία για πλημμελή φύλαξη των κυνηγετικών όπλων κάτι που μπορεί να επιφέρει πολύ σοβαρές ποινές.

διάρρηξη αυτοκινήτου κυνηγών στα Βάγια

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget