ενημερωτική ομιλία από τον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΒ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών σε συνεργασία με το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο οποίος έχει δημιουργήσει τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, οργάνωσαν από κοινού με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών (ΚΕΠΒ), ενημερωτική ομιλία την 21η Ιουλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΒ, προς τους στρατευμένους νέους μας και τα στελέχη του Κέντρου, σχετικά με την αναγκαιότητα υπάρξεως δοτών μυελού των οστών, αλλά και την απλότητα της διαδικασίας συλλογής δειγμάτων.
 Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ενεγράφησαν 56 νέοι εθελοντές, γεγονός που δείχνει ότι η ενημέρωση ανταποκρίνεται στις ευαισθησίες των συνανθρώπων μας.
 Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους στρατευμένους νέους που συμμετείχαν, αλλά ιδιαιτέρως να επισημάνουμε την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση καθώς και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης από τον Διοικητή του ΚΕΠΒ, Ταξίαρχο κον Αθανάσιο Αλεξόπουλο καθώς και τα στελέχη του Κέντρου.
 Επίσης, ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αιματολόγο κα Έλντα Ιωαννίδου και την Κοινωνική Λειτουργό κα Παναγιώτα Καραφυλλίδου από την ομάδα του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ακάματη συνεισφορά τους στην αποστολή συλλογής δειγμάτων υποψηφίων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
 Η συνεργασία με το ΚΕΠΒ θα συνεχιστεί και σε επόμενες ΕΣΣΟ αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον τομέα αυτόν, στον οποίον η χώρα μας υστερεί.

Σας ευχαριστούμε
 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ

Ιατρικός Σύλλογος Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget