Έναρξη εγγραφών μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των ενδιαφερόμενων μαθητών/τριών Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού και ΕΠΑΛ) στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων για ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία για το σχ. έτος 2017-2018 και καλεί τους γονείς ή κηδεμόνες τους να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση είτε:
 1) Ηλεκτρονικά (Πατήστε εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceaRtgSPWVFmJEDoATdJv7FywlCwV3PzgImPsRkBjOkGqY6w/viewform για να συμπληρώσετε την Ηλ. Φόρμα)
 2) Με φυσική παρουσία στο Γραφείο Παιδείας Δήμου Θηβαίων ( Κύπρου 3, 32200, Θήβα)
 Κριτήριο ένταξης:
 · Το συνολικό εισόδημα των συνοικούντων με το δικαιούχο, δεν πρέπει να ξεπερνά τις 12.000 €, προσαυξημένο κατά 10% για κάθε ανήλικο παιδί
 Συνυπολογίζονται: η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (δάνεια, σπουδές άλλων παιδιών της οικογένειας, ενοίκια), τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία και προβλήματα υγείας.
 Συνημμένα με την αίτηση δικαιολογητικά :
 Υποχρεωτικά:
 1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα
 2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του μαθητή (εφόσον έχει)
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
 4. Βεβαίωση φοίτησης από το Σχολείο ( μόλις ανοίξουν τα σχολεία)
 5. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος
 6. Φωτοτυπία Ε9
 7. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας του γονέα/κηδεμόνα (εφόσον δηλώνει άνεργος)
 Προαιρετικά:
 1. Ιατρική γνωμάτευση από δημόσιο φορέα ( εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας του μαθητή)
 2. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό μπορεί να ληφθεί θετικά για την ένταξη του παιδιού στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.
 Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ για εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων
 Ο Δήμος Θηβαίων, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που συνεχίζει να βιώνει η χώρα και έχοντας υπόψη το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία, σχεδιάζει να λειτουργήσει και για το σχ. έτος 2017-2018 το Κοινωνικό Φροντιστήριο, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού & ΕΠΑΛ), το οποίο θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
 Γι' αυτό το λόγο, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή σε όσους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (διορισμένους ή μη) επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τη διδασκαλία τους στους μαθητές του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», προκειμένου να ενισχύσουν και να συμβάλουν δυναμικά στην παροχή ολοκληρωμένης παιδείας σε μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
 Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtlGmHb9AcrKX7NoaOH-mlGPXVWQzBTLYXmKXfRHtKpwistg/viewform
 Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θηβαίων (Kύπρου 3, Θήβας είτε μέσω τηλεφώνου στα τηλ. 22623 50610/ 652)
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget