Επίσκεψη αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου στη Λιβαδειά

Την Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα για την επίσπευση και τον έλεγχο υλοποίησης των έργων διαχείρισης στερεών αποβλήτων.
 Ο κ. Φάμελλος συνοδευόταν από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου ενώ στην συνάντηση συμμετείχε ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λεβαδέων και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων.
 Στη συνέχεια ο Υπουργός και η Δήμαρχος Λεβαδέων μετέβησαν στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου όπου η Δήμαρχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την επίσκεψή του.
 Ο Υπουργός ενημέρωσε αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με την κυβερνητική πολιτική για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, υπογραμμίζοντας ότι η υγειονομική ταφή των απορριμμάτων αποτελεί υποχρέωση για την ικανοποίηση παλαιότερων δεσμεύσεων της χώρας, καθώς ο πρωταρχικός στόχος, σύμφωνα με τον εθνικό σχεδιασμό είναι η ανακύκλωση των απορριμμάτων στην πηγή. Ο Υπουργός τόνισε την αναγκαιότητα επικαιροποίησης των τοπικών σχεδίων διαχείρισης αποβλήτων από τους Δήμους, σχετικά με τα οργανικά απόβλητα και τη δημιουργία των πράσινων σημείων.

Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget