Συγχαρητήρια επιστολή του Γιάννη Κόρδατζη προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας

 Σας εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την εκλογή σας στο νέο Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου σας και για τις αρχαιρεσίες που έγιναν. Αναλαμβάνετε το έργο σας σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο συνολικά για την χώρα όσο και πιο ειδικά για τον δικό μας τόπο.
 Ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι είναι αυτοί που δέχονται σήμερα την πιο άδικη επίθεση από τις ακολουθούμενες πολιτικές των τελευταίων χρόνων. Εξουθενωτική φορολόγηση, υπερβολικές ασφαλιστικές εισφορές μεγάλη μείωση του εισοδήματος των πολιτών και ανεργία συνθέτουν το ασφυκτικό κλίμα στο οποίο δραστηριοποιείστε. Πολλοί δεν αντέχουν και αποχωρούν. Άλλοι είναι υπερχρεωμένοι. Αυτό το άσχημο τοπίο το συμπληρώνει και η απουσία κάθε αναπτυξιακού οράματος για τον τόπο μας. Ο χρόνος για την πόλη και την περιοχή μας έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια όταν σε άλλες περιοχές δίπλα μας παρά τις αντιξοότητες προσπαθούν.
 Χρέος μας είναι να διερευνήσουμε όλες τις δυνατότητες και τα εργαλεία, αξιοποιώντας συγχρόνως και ότι μας δίνει αυτός ο τόπος για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την οικονομική ανάπτυξη. Στα πλαίσια αυτά καταθέσαμε την πρόταση μας ως ΑΡΚ Θήβας για την λειτουργία του Πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα και την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Θήβας. Σίγουρα θα επακολουθήσουν προτάσεις και για αλλά θέματα γιαυτό ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία με τον ιστορικό σας Σύλλογο.
 Θα είμαστε επίσης συμπαραστάτες σε κάθε μορφή αγώνα σας ενάντια στην επιβολή κάθε άδικου μέτρου που επιδεινώνει την ήδη αφόρητη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο επαγγελματικός σας χώρος.

Με εκτίμηση
 Για το ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ

Συγχαρητήρια επιστολή

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget