Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - Τέλη Μαρτίου η πρώτη δόση -Πότε θα δοθούν οι επόμενες

Η πληρωμή της πρώτης δόσης του νέου Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αναμένεται να καταβληθεί το τελευταίο πενθήμερο του Μαρτίου, ενώ το αντίστοιχο διάστημα θα δίνεται η δόση και τους υπόλοιπους μήνες του 2017.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η καταβολή που αφορά τη δόση του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί, την εβδομάδα ανάμεσα στις 27 με 31 Μαρτίου 2017. Αφορά, δε, 154.027 δικαιούχους.
Όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου, το τελευταίο πενθήμερο κάθε μήνα, θα είναι για όλο το 2017, το διάστημα που θα καταβάλλεται το ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2017. To επίδομα θα δοθεί σε περίπου 750.000 δικαιούχους, όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν θα ξανακλείσει ποτέ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν οποτεδήποτε να κάνουν αίτηση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Κάθε τέλος του μήνα θα γίνονται οι διασταυρώσεις ώστε να πληρώνονται στο τέλος του επομένου μήνα.
Έως στις 22/2/2017 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία απο το keaprogram.gr, ο αριθμός των εγκεκριμένων αιτήσεων νοικοκυριών έφτασε στις: 131.803 και οι ωφελούμενοι τους 300.167 ανθρώπους.

newsbomb.gr

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget