Η … ΣΚΛΑΒΕΝΙΤική ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο κύβος ερρίφθη…
Από την Τετάρτη που μας έρχεται, 1η Μαρτίου, τα super markets του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αλλάζουν χέρια και μια νέα εποχή ξεκινά. Θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ με 560 καταστήματα. Στη Θήβα λειτουργούσαν 3 υποκαταστήματα του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και θα συνεχίσουν να λειτουργούν, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα.
Το θετικό είναι ότι οι 15 χιλιάδες εργαζόμενοι δεν έχασαν τη δουλειά τους μιας και η μεταβίβαση γίνεται εν λειτουργία. ( τρόπος του λέγειν. ) Πιανόταν η ψυχή σου όταν περνούσες απ’ έξω και έβλεπες άδεια ράφια και αβεβαιότητα στα μάτια των εργαζόμενων.
Αφίσα που έχει αναρτηθεί έξω από τον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ αναφέρει ότι την Τρίτη θα είναι κλειστά και την Τετάρτη θα ανοίξει κανονικά
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της συμφωνίας ούτε με τις τράπεζες, ούτε με τους προμηθευτές και τις σχετικές οφειλές. Μένουμε στην ουσία. Δεν θα υπάρξουν νέοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ και για εμάς- τους καταναλωτές- θα υπάρξει ανταγωνισμός και ποιοτικά προϊόντα για τα οποία φημίζεται ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
* Οι φωτογραφίες τραβηγμένες στις 25 Φεβρ. από το μεγάλο κατάστημα της Θήβας, της οδού Αυλίδος.

Ilias Trampakoulos

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget