Γιώργος Ντασιώτης :Ήρθε ο Προαστιακός στην Αλίαρτο,να τον στηρίξουμε

Γιώργος Ντασιώτης

Ένα  πάγιο αίτημα πολλών χρόνων όλων των κατοίκων της Βοιωτίας και όχι μόνο, φαίνεται ότι βρίσκει το δρόμο της υλοποίησης.Αναφέρομαι στην πιλοτική λειτουργία του προαστιακού σιδηρόδρομου, με το δρομολόγιο Αθήνα-Τιθορέα-Αθήνα , με στάση και στην Αλίαρτο, που ξεκίνησε πιλοτικά από τις 20-12-2017.
  Πολλές επαφές με τους αρμόδιους, από το 2011 έως σήμερα όλων των Δημάρχων της περιοχής και  των περιφερειαρχών, πολλές επιστολές στους ίδιους αρμόδιους φαίνεται πως έπιασαν τόπο και ένα σπουδαίο και αναπτυξιακό εγχείρημα υλοποιείται.
  Το επόμενο και σημαντικό  βήμα είναι η στήριξη από τους μετακινούμενους για να συνεχίσει τη λειτουργία του και η καταγραφή των παρατηρήσεων για να προσφέρει  πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.
  Υπάρχει κάθε λόγος να το στηρίξουμε. Είναι φτηνό, είναι γρήγορο, φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα άνετο.
 Σε συνάντησή μου με το Υπουργό που προγραμματίζεται σύντομα θα συζητήσουμε ζητήματα λειτουργικότητας και ασφάλειας του δικτύου.
 Καλώ τους  Δημότες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων  να στηρίξουν το πιλοτικό πρόγραμμα και να χρησιμοποιούν εφεξής τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Είμαι βέβαιος πως θα το απολαύσουν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget