Τον ποταμό Λόφι και τους Κήπους καθάρισε ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αλιάρτου και τοπικούς φορείς στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατεία let' s do it Greece προχώρησε στον καθαρισμό του ποταμού Λόφι και των Κήπων.
"Η δράση υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή δημοτών κάθε ηλικίας οι οποίοι βοήθησαν στον καθαρισμό των χώρων αυτών ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση των παιδιών και των εφήβων αφού βασικός στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση ιδιαίτερα τη νεολαία στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος της βιώσιμης ανάπτυξης της ανάγκης για πρόοδο και ποιότητα ζωής αλλά και της ατομικής ευθύνης κάθε πολίτη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης.
Επίσης οι μαθητές του 20ου Δημοτικού Δχολείου Αλιάρτου, του Γυμνασίου Αλιάρτου και του Γυμνασίου Θεσπιών έχουν αναλάβει τον καθαρισμό του σχολείου τους, τη ζωγραφική σε τοίχους, τη δημιουργία ανθόκηπου, παιχνίδια στην αυλή του Σχολείου, την φροντίδα των εξωτερικών παρτεριών, τους κάδους ανακύκλωσης στις τάξεις και στην αυλή του Σχολείου, την παρέμβαση στις βρύσες και τέλος την καθαριότητα στις τάξεις.
"Στον καθαρισμό συνέδραμαν και τα συνεργεία του Δήμου τα οποία μέσω του κέντρου συντονισμού παρείχαν σακούλες στους εθελοντές και οργάνωσαν την αποκομιδή", κατέληξε ο κ. Ντασιώτης και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εθελοντικής εκστρατείας.

Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget