Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στη Μονάδα Καυσίμων Αλιάρτου

Το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου ε.ε. , ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος μετέβη στη Μονάδα Καυσίμων Αλιάρτου της Πολεμικής Αεροπορίας για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου που ευρίσκεται εντός του χώρου του Στρατοπέδου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Διοικητοῦ της Μονάδος κ. Βούλγαρη.

 Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στον Τίμιο Πρόδρομο και στην περίοδο του Τριωδίου που διανύουμε, τονίζοντας πως η περίοδος αυτή είναι από τις πιο σημαντικές αφού μας δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούμε πνευματικά με απώτερο σκοπό τη σωτηρία της ψυχής μας. Τέλος, ευχήθηκε προς όλους τους παρισταμένους υγεία και δύναμη στο έργο τους.
 Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρετέθη δεξίωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον κ. Διοικητή, τους Αξιωματικούς, τους Σμηνίτες και το Πολιτικό Προσωπικό της Μονάδος.
 Ο Σεβασμιώτατος σε ανάμνηση της ποιμαντικής επισκέψεώς του στην Μ.Κ. Αλιάρτου διένειμε σε όλους ως ευλογία μια Καινή Διαθήκη και μια εικόνα των ἐν Βοιωτίᾳ διαλαμψάντων Ἁγίων.

Θήβα,τοπικά νέα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget