Θήβα - Συνελήφθη 40χρονος κατηγορούμενος για κλοπές καλωδίων χαλκού από αρδευτική γεώτρηση

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντόπισαν τον 40χρονο να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο κυρίως με καλώδια χαλκού, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από αρδευτική γεώτρηση.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο λίγες ημέρες πριν, ο 40χρονος μαζί με ένα ακόμη ημεδαπό συνεργό του, είχαν αφαιρέσει διάφορα μεταλλικά αντικειμένα, από ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής.
 Κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, μεταλλικό βαρέλι, ένας μεταλλικός μηχανοκίνητος κόφτης μετάλλων και το ανωτέρω όχημα
 Συνελήφθη, χθες (28-01-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνετε ένας ακόμη 28χρονος ημεδαπός, συνεργός του 40χρονου.
 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τον 40χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα (καλώδια χαλκού και μεταλλικό βαρέλι), τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, από αρδευτική γεώτρηση στην ανωτέρω περιοχή, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι ο 40χρονος μαζί με τον 28χρονο, είχαν αφαιρέσει το χρονικό διάστημα μεταξύ 23/25-01-2016, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας (25.000) ευρώ, από ανενεργό εργοστάσιο στην περιοχή του Υπάτου Θηβών, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού.
 Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ από τους αστυνομικούς ομοίως κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, καθώς και ένας μεταλλικός μηχανοκίνητος κόφτης μετάλλων, που βρέθηκε στο όχημα.

 Γίνεται μνεία ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν της Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
 Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Θήβα τοπικά νέα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget