ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων στην εταιρεία «ΜΟΡΝΟΣ», η οποία παράνομα προέβει σε 3 εκδικητικές απολύσεις. Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψη των 3 απολυμένων συσπειρωμένοι με το επιχειρησιακό τους σωματείο και το κλαδικό της Χημικής Βιομηχανίας.
 Χαιρετίζουμε τον πολυήμερο (53 ημέρες) απεργιακό αγώνα των συναδέλφων στις επιχειρήσεις «ΖΟΥΡΑ» για επαναπρόσληψη των απολυμένων, για υπογραφή Σ.Σ.Ε. και καταβολή δεδουλευμένων 5 – 7 μηνών. Τους καλούμε μαζί με το επιχειρησιακό τους σωματείο και το κλαδικό των Τροφίμων – Ποτών να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.
 Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων στη «ΣΟΦΤΕΞ» για την επαναλειτουργία του εργοστασίου όπου αιθαίρετα η εργοδοσία έκλεισε, πετώντας στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους. Τους καλούμε να συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία πλάι στο επιχειρησιακό τους σωματείο, μαζί με την Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου.
 Συνάδελφοι, η συγκυβέρνηση της λεγόμενης «αριστεράς» με ακροδεξιά στοιχεία (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ), τίποτα καινούριο δεν έφερε στη ζωή των εργαζομένων. Αφού εφάρμοσε κατά γράμμα τους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, προχώρησε στη ψήφιση του 3ου μνημονίου για να αποτελειώσει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
 Η καλύτερη απάντηση είναι η μαχητική, αγωνιστική στάση που κρατάτε και η αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων σε όλους τους αγώνες της εργατικής τάξης. Οι εργάτες δεν έχουμε άλλο δρόμο από τον αγώνα μας με ταξική κατεύθυνση και προσανατολισμό, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για να βάλουμε μπροστά το δικό μας δρόμο ανάπτυξης που θα εξασφαλίζει δουλειά με δικαιώματα σε όλους τους εργαζόμενους.

Θήβα εργασία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget