Πως σχολίασαν οι επώνυμοι την επίτευξη συμφωνίας !! Αθάνατη Ελλαδάρα!

Παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις και μέσα από τα socila media παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα που αφορούν στην πολιτική πορεία της Ελλάδας. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές διαβάσαμε τα εξής σχόλια:

 Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης παρακολουθεί εμμονικά τις πολιτικές εξελίξεις, και μέσα από το Facebook έγραψε ένα νέο σχόλιο.
 «Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν, τέλος καλό όλα κακά (δις ιζ α κουπ)»
Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής και τη συμφωνία της Ελλάδας η Κατερίνα Ζαρίφη με το γνωστό χιούμορ της και βλέποντας τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ έγραψε στο twitter:
«Πώς σ' έκανε έτσι το ξενύχτι ρε μ@λ@κ@ Γερούν»;
ολλοί επώνυμοι πόσταραν στα social media φωτογραφίες με την ελληνική σημαία.
 Η Ναταλία Γερμανού ήταν πιο «ευθύβολη» και έγραψε στο twitter: «Πάντως, είχαμε δεν είχαμε τους κάναμε που...α όλα στο Eurogroup. Αθάνατη Ελλαδάρα, μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι!»!
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, ανέβασε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζοντας τη συμφωνία με τους δανειστές με ένα κείμενο του Ρώσου ποιητή και συγγραφέα Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι.
 «Κι αν τα σκυλιά γαβγίζουν, τα καραβάνια προχωρούν»...
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έδωσε μέσω Facebook συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα γράφοντας:
 «"Κι αν τα σκυλιά γαβγίζουν, τα καραβάνια προχωρούν". Συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό».


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget