Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Θήβας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών



Κατασχέθηκαν, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται καθημερινά, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (22-12-2014) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Θήβας, συνολικά τρία (3) άτομα.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 21 ετών , καθώς και για έναν 28χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας στον 21χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (21) γραμμαρίων.
 Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών στον 28χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα ηρωίνης.
 Στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Θηβών στον 30χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 Την προανάκριση για τις ανωτέρω περιπτώσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget