Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο ιστορικός αγώνας “Γύρος Καδμείας” 2014 στη Θήβα(VIDEO )



Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, ο ιστορικός αγώνας δρόμου «Γύρος Καδμείας», με αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών να διανύουν τη διαδρομή γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Καδμείας. Μετά το πέρας του αγώνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, όπου στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλα, μετάλλια και επαίνους.


Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας του Δήμου Θηβαίων με συνδιοργανωτές τον Γ.Σ. Πίνδαρο και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας, τους οποίους και ευχαριστούμε, καθώς επίσης και το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, που συνέβαλε στην εύρυθμη πραγματοποίηση των διαδρομών για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Ο Δ.Ο.Θ. ευχαριστεί επίσης την καφετέρια “Voglis” τα ζαχαροπλαστεία ‘Πευκάκι’ - ‘Snoopy’ και ‘Basilto S/M ΑΒ Βασιλόπουλος και το κατάστημα αθλητικών ‘Pulse 100’ για την προσφορά νερών και γλυκών και δωροεπιταγών στους αθλητές και τις αθλήτριες. Δείτε τα ονόματα των νικητών  εδώ
http://thivarealnews.blogspot.com/

http://thivarealnews.blogspot.com/


http://thivarealnews.blogspot.com/




http://thivarealnews.blogspot.com/






Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget