Δείτε ποιοι είναι οι σεξο- σαμποτέρ και πάρτε μέτρα!



http://thivarealnews.blogspot.gr/
Οι περισσότεροι δεν χρειαζόμαστε έρευνες για να πειστούμε ότι το σεξ  κάνει καλό στην υγεία!Εκτός από την απόλαυση η καλή ερωτική ζωή είναι ευεργετική τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική υγεία.Παρόλα αυτά για πολλά ζευγάρια το σεξ είναι μια στο τόσο εφόσον και αν οι συνθήκες το επιτρέπουν.
Τελικά ποιοι είναι οι δολοφόνοι της κρεβατοκάμαρας;  Οι οικιακές δουλειές,ο γάμος ή μήπως τα παιδιά; Η οικονομική κρίση, το μουντιάλ ή η έλλειψη ύπνου;
Τα οικιακά
 Σύμφωνα με την Αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια Λόρι Γκότλιμπ, τα ζευγάρια, που έχουν επιστρατεύσει την ισότητα -εντός και εκτός του σπιτιού-  παραδέχονται  πως αυτό απουσιάζει εντελώς από τη ζωή τους.
 Μάλιστα η Αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια επικαλείται στο άρθρο της μελέτη η οποία έδειξε ότι οι άνδρες που κάνουν «γυναικείες» δουλειές στο σπίτι κάνουν κατά μέσο όρο 20 φορές λιγότερο σεξ το χρόνο με τη σύζυγό του σε σύγκριση με όσους κάνουν πιο «αντρικές» δουλειές.
 Αντιθέτως, τα ζευγάρια στα οποία ο άντρας έκανε αμιγώς «αντρικές» δουλειές ανέφεραν κατά 17,5% υψηλότερη σεξουαλική συχνότητα σε σύγκριση με εκείνα στα οποία ο άντρας προτιμούσε να έχει το ρόλο του «αφέντη».
 Δύσκολοι καιροί για παντρεμένους
 Το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ) επιβεβαιώνει ότι είναι μύθος πως το σεξ είναι καθημερινή δραστηριότητα για τα περισσότερα ζευγάρια.
 Έρευνα που πραγματοποίησε έδειξε ότι  μόνο το 46% των αντρών και το 58% των γυναικών ανέφεραν πως ήταν ικανοποιημένοι/ες από τη συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών.
 Η συντριπτική πλειονότητα των αντρών που δεν ήταν χαρούμενοι με τη συχνότητα των επαφών τους θα ήθελε να κάνει σεξ πιο συχνά. Από τις γυναίκες που δεν ήταν ικανοποιημένες, τα 2/3 ήθελαν σεξ πιο συχνά και μόνο το 1/3 ήθελε σεξ πιο αραιά.
 Πότε θα γίνω μάνα;
 Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν τα ζευγάρια αποκτούν παιδί. Ο χρόνος μοιράζεται περισσότερο, τα προβλήματα αυξάνουν και που …μυαλό για σεξ.
 Έτσι οκτώ μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού, το 50% των ζευγαριών ανέφερε πως η σεξουαλική του ζωή είναι «κακή» ή «όχι πολύ καλή» και το ένα στα πέντε ήθελε βοήθεια γι' αυτό.
 Επίσης, το ποσοστό όσων αξιολόγησαν την ποιότητα της σχέσης τους ως «κακή» ή «όχι πολύ καλή» αυξήθηκε, από 1% πριν από τη γέννα, σε 20% 8 μήνες μετά.
 Έλλειψη ύπνου
 Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική, η κούραση και η έλλειψη ύπνου είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που επικαλούνται τα ζευγάρια για να μην κάνουν σεξ και ακολουθούν λόγοι υγείας, οικογενειακοί και επαγγελματικοί.
 Όπως απέδειξε η έρευνα που διεξήχθη τηλεφωνικά από το αμερικανικό κέντρο έρευνας καταναλωτή σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 18 έως 75 ετών, οι πέντε συχνότεροι λόγοι για τους οποίους άνδρες και γυναίκες λένε όχι στο σεξ είναι:
 * υπερβολική κούραση ή ανάγκη ύπνου: 53%,
* λόγοι υγείας: 49%,
* έλλειψη διάθεσης: 40%,
* οικογενειακά βάρη (π.χ. φροντίδα των παιδιών): 30%,
* επαγγελματικοί λόγοι (εργασία μέχρι αργά ή δουλειά στο σπίτι): 29%.
 Έχει Μουντιάλ
 Η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο και δη όταν μεταδίδει Μουντιάλ σκοτώνει το σεξ.
Έρευνα που έγινε πρόσφατα σε 532 ζευγάρια από την Ιταλία, έδειξε ότι όσα δεν  είχαν τηλεόραση, έκαναν σεξ κατά μέσο όρο δύο φορές την εβδομάδα. 
Τα ζευγάρια που είχαν τηλεόραση, έκαναν σεξ το πολύ μία φορά την εβδομάδα, και τις περισσότερες φορές με την τηλεόραση ανοιχτή.
Την ίδια στιγμή μελέτη εταιρείας προφυλακτικών αποκάλυψε ότι το 40% των ανδρών θα έλεγαν όχι στο σεξ για να δουν ποδόσφαιρο.


σεξο- σαμποτέρ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget