Βαγγέλης Κωνσταντίνου Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος ΒΟΙΩΤΙΑΣ Με τον συνδυασμό « Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ»



http://thivarealnews.blogspot.gr/2014/05/1-2014video.html
1η του Μάη και σήμερα οι κυρίες και οι κύριοι του Κολωνακίου, της Εκάλης, της Πολιτείας πήγαν να προϋπαντήσουν την Άνοιξη στας εξοχάς!Με τα χρόνια, χάσαμε κατά που πέφτει το Κολωνάκι, η Εκάλη, η Πολιτεία ….μπερδευτήκαμε μεταξύ μας και σήμερα, 1η του Μάη μια παρέα εργαζομένων, συνδικαλιστών , υποψηφίων στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές , πάνω – κάτω 60 άτομα κάναμε το μνημόσυνο των αγώνων της εργατιάς στην Πλατεία της Θήβας.

Λίγο παράταιρα, μια άλλη ομάδα «καθαρών» και «αμόλυντων» υπό τις σημαίες των δήθεν ταξικών αγωνιστών, που τα διαπιστευτήρια τοξικότητας τα έχουν προίκα από τον Περισσό και τα επιδεικνύουν κάθε φορά που «χρειάζονται» , έκαναν το δικό τους μνημόσυνο, το δικό του χάπενινγκ.
Οι εργαζόμενοι, άλλοι Κολωνακιώτες αυτοί, κάποιοι είχαν ξυπνήσει νωρίς και έτσι κατά τις 11 κοντά στο μεσημέρι απολάμβαναν το εσπρεσάκι του, στις γύρω καφετέριες και άλλοι είχαν εκδράμει για λέλουδα και κοψίδια έξω από το καταπιεστικό άστυ.
ΟΙ καταπιεσμένοι και λεηλατημένοι από την εξοντωτική τρομοκρατική πολιτική αφαίμαξης μισθών, συντάξεων, θέσεων εργασίας, ασφάλισης, συλλογικών συμβάσεων φαίνεται πως σε αυτήν την Πόλη , σε αυτήν την Επαρχία, ήμασταν εμείς, οι 60 στην Πλατεία και άλλοι τόσοι λίγο κάτω απ την Πλατεία, οι καθαροί.
Οι υπόλοιποι, οι χαίροντες ευδαιμονίας επί της ευδαιμονίας του success story του Πρωθυπουργού και του Ανθυπρωθυπουργού , είχαν εκδράμει ως όφειλαν για να ξεκοκαλίσουν το «επίδομα» του πρωτογενούς πλεονάσματος. Το χρωστούσαν στον εαυτόν του. Τι δουλειά είχαν με την πλέμπα, με τους μουζίκους.
Εκείνο που αποτέλεσε σημαντικό γεγονός στην Σημερινή μέρα, ήταν η δημόσια τοποθέτηση υπέρ της ψήφου Ανατροπής της Κυβέρνησης, και των πολιτικών εθελοδουλείας προς την Τρόικα και την μάμα-Μέρκελ, του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας και παλιού μου φίλου, του Μουλκιώτη Γιώργου.
Σε λίγες μέρες, καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον και το παρόν. Στις Δημοτικές εκλογές, στις Περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές.
Η 1η Μάη και όσα ειπώθηκαν από μικροφώνου σε όλες τις πόλεις της χώρας μας, ξανά-θύμισαν τις εγκληματικές πράξεις της Κυβέρνησης , που συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και σπουδή.
Στις εκλογές οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πολιτικές αυτές, να τους πληρώσουμε με το νόμισμα που τους αξίζει, να τους αναγκάσουμε να παραιτηθούν, να σταματήσουμε τον κατήφορο και την καταστροφή .
Δεν ψηφίζουμε πρόσωπα. Ψηφίζουμε αλλαγή. Ψηφίζουμε Ανατροπή. Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Από σήμερα, 1η του Μάη του έτους 2014 ξεκινά ο τελειωτικός, ελπιδοφόρος αγώνας Ανατροπής και Οικοδόμησης μιας καινούργιας πραγματικότητας, μιας σίγουρης ελπίδας, μιας καινούργιας πορείας.
Σε αυτόν τον αγώνα, δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες, δεν χρειάζονται παλινδρομήσεις, δεν χρειάζονται αναστολές.
Χρειάζεται η Θετική ψήφος. Η Αγωνιστική ψήφος. Η Ψήφος του Αυτοσεβασμού και της Βούλησης να αλλάξουμε τα πράγματα, να σταματήσουμε την καταστροφή, να οικοδομήσουμε μια Νέα Πραγματικότητα.
Ψήφος Ανατροπής, Ελπίδας, Σιγουριάς.

Βαγγέλης Κωνσταντίνου
Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Με τον συνδυασμό « Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ»

Βαγγέλης Κωνσταντίνου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget