Θήβα - Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία



Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε προχθές (27-04-2014) το πρωί, σε ισόγεια αποθήκη οικίας, ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού στη Θήβα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας 33χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

 Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 67χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ότι άγνωστος δράστης διέρρηξε την είσοδο της αποθήκης της οικίας του και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας (800) περίπου ευρώ.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 33χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Θήβα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική πένσα, μήκους (25) εκατοστών.
 Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του 33χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
 Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα,κλοπή,ROMA

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget