Μ. Κασσής: «Να πέσει και να πάει στην ευχή η κυβέρνηση – Δεν θέλω να είμαι βουλευτής – μαριονέτα» (video)



 «Φωτιά και λάβρα» από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, ο οποίος εμφανιζόμενος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και με αφορμή τη συμφωνία κυβέρνησης – τρόικα για το γάλα, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Ο καθένας στην κυβέρνηση κάνει ότι θέλει και δε συζητά. Εάν η κυβέρνηση λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τρέχουμε από κοντά και να είμαστε ουρά», σημείωσε με νόημα  ”


 «Φωτιά και λάβρα» από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, ο οποίος εμφανιζόμενος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και με αφορμή τη συμφωνία κυβέρνησης – τρόικα για το γάλα, κατήγγειλε ότι η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δεν είχε λόγο και δεν έγινε διαπραγμάτευση στους κόλπους του κόμματος της Χ. Τρικούπη.

 Ο Μιχάλης Κασσής, άφησε σαφείς αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ουσιαστικά «απείλησε» με «αντάρτικο» της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, σε ότι αφορά τουλάχιστον το θέμα του γάλακτος. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μάλιστα σημείωσε ότι την Τρίτη, η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην ψηφίσει τις «μεταρρυθμίσεις» για το γάλα, ενώ σε ερώτηση για το αν αυτό το γνωρίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «Αν δεν το γνωρίζει καλά θα κάνει να το μάθει».

 «Με το γάλα δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση. Δεν έγινε διαπραγμάτευση σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Δε θα δεχτούμε αλλαγές που αφορούν και το γάλα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κασσής, ενώ απαντώντας σε σχόλιο παρουσιαστή της εκπομπής ότι «Αυτά τα έχετε πει και άλλες φορές και στο τέλος ψηφίσατε», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «Άστα αυτά σε εμένα. Όσες φορές είπα ότι δε θα ψηφίσω δεν ψήφισα».

 Η αντίδραση του Μιχάλη Κασσή ήταν έντονη όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, σχετικά με το τι θα γίνει αν δεν ψηφίσουν κάποιοι βουλευτές τη συμφωνία – πακέτο κυβέρνησης τρόικα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί να «πέσει» η κυβέρνηση. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ότι «Μη ρωτάτε γιατί θα σας πω να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας».

 «Δεν θέλω να είμαι βουλευτής-μαριονέτα. Ο καθένας στην κυβέρνηση κάνει ό, τι θέλει και δε συζητά. Εάν η κυβέρνηση λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τρέχουμε από κοντά και να είμαστε ουρά», σημείωσε με νόημα ο Μιχάλης Κασσής.


Μιχάλη Κασσή,video,thiva

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget