Επιχείρηση κοπής ξερών δέντρων στην οδό Επαμεινώνδα στη Θήβα



Σε αναγκαστική κοπή ξερών δέντρων, επί της οδού Επαμεινώνδα, προχώρησε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας.
 Το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουλίου, δημότης ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή ότι, από το δυνατό αέρα, έσπασε κλαδί δέντρου στην οδό Επαμεινώνδα και υπήρχε κίνδυνος για τους πεζούς, τα διερχόμενα αυτοκίνητα και το περίπτερο που βρισκόταν ακριβώς κάτω από το δέντρο.
 Aμεσα ο Δήμαρχος Θηβαίων ειδοποίησε το Γραφείο Περιβάλλοντος του Δήμου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσαν στο σημείο με τα ανάλογα οχήματα και
μηχανήματα και ξεκίνησαν την αναγκαστική κοπή του συγκεκριμένου δέντρου και παραπλήσιων αυτού, που ήταν επίσης επίφοβα, παράλληλα ειδοποιήθηκαν η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία Θηβών για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς υπήρξε και παρακώλυση αυτής, από ασυνείδητο οδηγό Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο του πεζόδρομου, παρόλο που υπάρχει σχετική απαγορευτική πινακίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διέλθει το όχημα της πυροσβεστικής.
 Τέλος ειδοποιήθηκε και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για την απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών.
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, που βρέθηκε πρώτος στο σημείο, παρακολούθησε όλη την επιχείρηση μέχρι το τέλος και έδωσε εντολή στην αρμόδια υπηρεσία να προχωρήσει άμεσα στον έλεγχο και άλλων δέντρων, προκειμένου να γίνουν ανάλογες επεμβάσεις για την ασφάλεια των δημοτών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget