Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στον Ελαιώνα Θηβών



Κατασχέθηκαν συνολικά -860- λαθραία πακέτα τσιγάρων.
 Συνελήφθησαν χθες (19-07-2013) το βράδυ στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 44 και 36 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Λαθρεμπορίας. Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενήργησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα σε κατάστημα με ψιλικά είδη, ιδιοκτησίας ανωτέρω δραστών, στον Ελαιώνα Βοιωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (25) πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα.

 Ακολούθως, κατά την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των δραστών, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (835) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (480) ευρώ τ o οποί o προέρχονταν από τις πωλήσεις των λαθραίων πακέτων.
 Συνολικά κατασχέθηκαν οχτακόσια εξήντα (860) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και στα όποια δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.
 Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
 Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget