20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων



Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 22063/26-7-2013 πρόσκληση για την 20η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, την 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του 2013, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διακοπή ή μη του Δημοτικού Φωτισμού που καλύπτει τις ανάγκες του Οικισμού Αθιγγάνων στο Πυρί Θηβών.

 2. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 257/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Θηβαίων, για τους όρους διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης στη Δημοτική Κοινότητα Θήβας.
 3. 3η Τροποποίηση ετήσιου προγράμματος δράσης – Τεχνικού Προγράμματος Δ.Θηβαίων έτους 2013.
 4. 3η Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2013.
 5. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 145/2013 απόφασης του Δ.Σ., η οποία αφορά την παραχώρηση χώρου στην Γ.Γ.Αθλητισμού ιδιοκτησίας του Δ.Θηβαίων για την «Κατασκευή ανοικτού Κολυμβητηρίου στο Δ.Θηβαίων.»
 6. Έκφραση γνώμης επί της Μ.Π.Ε., για την μετεγκατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας ΣΠΑΡΦΙΣ Α. Ε στη θέση Όρμος Σπηλιά Ν. Βοιωτίας.
 7. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας για την κατασκευή υπόγειου δικτύου όδευσης καλωδίων για την ηλεκτρική διασύνδεση δυο Φ/Β σταθμών παραγωγής της εταιρείας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 3 Α.Ε.» με τον υποσταθμό 150/20ΚV στη θέση «Ύπατο» του Δ.Θηβαίων της Π.Ε. Βοιωτίας.
8. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, για τις ανάγκες του Δ.Θηβαίων και των ΝΠΔΔ (Δ.Ο.Θ.- ΔΕΥΑΘ & ΔΗΚΕΘ).
 9. Λήψη απόφασης για τη λύση της 1892/31-12-2008 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δ.Θηβαίων και της ΔΕΥΑΘ, που αφορά την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων στους τομείς δραστηριότητος «Προγραμματισμός της Τοπικής Ανάπτυξης & της Δράσης του Δήμου» και «Προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης» (Σχετ. η υπ’ αριθ. 117/13 απόφαση του Δ.Σ. ΔΕΥΑΘ).
 10. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας για το έργο : «Τουριστική Αξιοποίηση (ανάπλαση , διαμόρφωση κ.λ.π) παραλίας Αγ. Ιωάννη Δ.Δ. Θίσβης – Δήμου Θηβαίων».
 11. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών στον κ. Αλέξανδρο Ραχούτη του Ξενοφώντα, κάτοικος Τ.Κ. Πλαταιών του Δ.Θηβαίων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget