Θήβα-Με άστατο καιρό ο Αγιασμός των υδάτων στον Άγιο Βασίλειο



H κακοκαιρία και ο άστατος καιρός που επικρατεί στην Βοιωτία δεν εμπόδισε την τελετή Αγιασμού των υδάτων που έγινε και φέτος στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφικό λιμανάκι του κορινθιακού και παρακολούθησε το τελετουργικό .Παρά το τσουχτερό κρύο τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Βασιλείου βούτηξαν στα παγωμένα νερά να πιάσουν τον Σταυρό.Την Θρησκευτική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου οι Αντιδήμαρχοι Θηβαίων Π. Ζερικιώτης , Αν. Χατζησταμάτης , Ηλ. Πέτραινας Δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοινα όμορφο γιορτινό μπουφέ με μελομακάρονα ,κουραμπιέδες και αναψυκτικά είχε ετοιμάσει ο Ναυτικός Όμιλος Αγίου Βασιλείου.


Ο κ. Δήμαρχος σε δηλώσεις του είπε σχετικά:

 «Εύχομαι Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους και το ?γιο Πνεύμα να μας φωτίσει για να μπορέσουμε το 2013 να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε με υπομονή και σύνεση.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να συγχαρώ τους θαρραλέους νέους μας, που έπεσαν στη θάλασσα τον μικρό Γιωργάκη που έπιασε τον Σταυρό. Να τους έχει ο Θεός καλά, να τους φωτίζει το ?γιο Πνεύμα και να έχουν καλή τύχη στη ζωής τους.
Για όλη την πατρίδα μας και το Δήμο μας, εύχομαι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες χαρές, με υγεία και ευτυχία».

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν επίσης τα ?για Θεοφάνεια και στις υπόλοιπες παραλίες του Δήμου.
Στην παραλία Αλυκής τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Σκαλής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξηρονομής κ. Στ. Κεφαλάς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελλοπίας κ. Λ. Σύρος και ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Θήβας κ. Φ.Αργύρης.

Στην παραλία Αγίου Νικολάου παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θίσβης κ. Π. Μίχας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δομβραίνας κ. Γ. Κιούσης.

Στην παραλία Σαράντι η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ι. Κοντού και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Χωστίων κα. Κ. Τριάντη.

Στην παραλία Αγίου Ιωάννη ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Θίσβης. Λ. Καρβούνης, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Χρ. Σάλτας, ο πρώην Τοπικός Σύμβουλος κ. Δ. Μιχάλης και ο αναπληρωματικός Τοπικός Σύμβουλος κ. Μ. Καμούτσης.

Στο λιμάνι Βαθύ στην ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης ο Αντιδήμαρχος κ. Π. Μίχας ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δομβραίνας κ. Γ. Κιούσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Θίσβης. Λ. Καρβούνης και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Χρ. Σάλτας.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στην Τ.Κ. Μουρικίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθ. Κοκοντίνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλ. Στάικος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μουρικίου κ. Δ. Πέτρου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χ.Μελετίου.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget