Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας «Προσπάθεια αφανισμού μας κι εξυπηρέτηση συμφερόντων»



«Προσπάθεια καταπολέμησης λουκέτων & ανεργίας» λέει η κυβέρνηση..

«Προσπάθεια αφανισμού μας κι εξυπηρέτηση συμφερόντων» απαντά ο Ν. Στρατέλος…

«Με λειτουργικά έξοδα και την Κυριακή χωρίς κέρδος θα κλείσουν γρήγορα» λένε και οι εργαζόμενοι στις ΜΜΕ..
 Την κατάθεση νομοσχεδίου το οποίο θα επιτρέπει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου προωθεί τελικά η κυβέρνηση παρά τις αντιδράσεις των εκπροσώπων του εμπορίου, αλλά και των εκπροσώπων των εργαζομένων.
 Ο υφ. Ανάπτυξης επανέλαβε ότι όλα γίνονται «στην προσπάθεια καταπολέμησης των λουκέτων και της ανεργίας», όμως φαίνεται πως τελικά θα ισχύσει μια συμβιβαστική λύση, μια δοκιμαστική περίοδος εφαρμογής του μέτρου δηλαδή, πιθανώς έως τον Οκτώβριο, λύση η οποία όμως απορρίφθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.

«Oι κύριοι του υπουργείου κάνουν αυτό που θέλουν τελικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων και τίποτα περισσότερο» επαναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος, συμπληρώνοντας: «Αν έστω κι ένας καταναλωτής βρεθεί να πει πως έχει την δυνατότητα να βγει για ψώνια, αλλά δεν έχει χρόνο, τότε εμείς αδιαμαρτύρητα θα ανοίξουμε και τις Κυριακές. Δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη, άρα δεν ψάχνεται χρόνος, άρα δεν ενδιαφέρει η Κυριακή. Παρόλα αυτά, οι κύριοι του υπουργείου προχωρούν ολοταχώς στο να αποτελειώσουν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»..
 «Για να ανοίξουν τα καταστήματα τις Κυριακές σημαίνει ρεύμα, θέρμανση και άλλα λειτουργικά, που επωμίζεται ο καταστηματάρχης, επομένως και το δικό μας ρεπό καταλύεται και ο εργοδότης μας θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα» λένε και οι εργαζόμενοι στα εμπορικά, ωστόσο οι μοναδικοί, που δεν βλέπουν, δεν ακούν, αλλά και δεν τους ενδιαφέρει είναι οι κυβερνώντες!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget