Ο Μιχάλης Γιαννάκης σε νέο κόμμα στην κεντροδεξιά, το «Ελλήνων Πρωτοβουλία»



Νέα πολιτική κίνηση με το όνομα «Ελλήνων πρωτοβουλία» γεννήθηκε στα κεντροδεξιά και στο χώρο που αφηνει η Νέα Δημοκρατία μετακινουμενη προς το άκρο. Στο κόμμα που ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα  πρωταγωνιστούν στελέχη και πρώην βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

 Στο νέο εγχείρημα θα πρωταγωνιστούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Γιάννης Κουράκος, Μιχάλης Γιαννάκης και Δημήτρης Σταμάτης, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης.

 Ως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, αν και θεωρείται πολύ πιθανόν να ηγηθεί ο κ. Ζώης.

 Το νέο κόμμα έχει δυνατότητες να κινηθεί στην μεγάλη δεξαμενή του πολιτικά
φιλελεύθερου χώρο της κεντροδεξιάς που για την ώρα είναι σιωπηλός και παρακολουθεί την μετατόπιση της ΝΔ στην ακροδεξιά.

Τα 21 πρόσωπα που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη είναι οι:

Δημήτρης Σταμάτης, Γεώργιος Νούλας, Ελένη Πανταζή, Νικόλαος Θεοχάρης, Σωτήρης Τζούμας, Ευάγγελος Σουφλέρης, Γεώργιος Παντελίδης, Παναγιώτης Νανόπουλος, Δημήτριος Μπεληγιάννης, Δημήτρης Μακρυνικόλας, Σοφοκλής Μακρίδης, Βασιλική Κουλουριώτη, Ολγα Ζαφειρίου, Αικατερίνη Ζαγγανά, Κωνσταντίνος Διαμαντής, Νικόλαος Δαναλάτος, Μιχάλης Γιαννάκης, Νίκος Βασιλειάδης, Γεώργιος Βαμβούκας, Κώστας αργυρού, Παναγιώτης Αλεξανδράκης.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget