Συνάντηση με τους πολιτικού αρχηγούς, μέχρι την Παρασκευή, ζητούν οι αγρότες



Συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, έως την Παρασκευή, ζητούν οι αγρότες που συμμετείχαν σε σύσκεψη της Πρωτοβουλίας για την Ενοποίηση και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε στον Πλαταμώνα.Στη σύσκεψη συμμετείχαν και αγρότες από την Βοιωτία, που μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση των κινητοποιήσεων στην περιοχή.
 Ο κ. Γ. Τακμάκης, μιλώντας το πρωί στο ΣΕΙΡΙΟ, τόνισε ότι «ο κόμπος έφθασε στο χτένι» και οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο για τους αγρότες, που ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής.
 Ως βασικά αιτήματα θέτουν αρχικά τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο, την επιστροφή ΦΠΑ, που μειώθηκε από 11% σε 6%.

 Σύμφωνα με τον κ. Τακμάκη, η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς κρίνεται αναγκαία, καθώς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Τσαυτάρης, δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα.
 Στη Βοιωτία έχουν ξεκινήσει συγκεντρώσεις με τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να οργανωθούν οι αγρότες.
 Ο αναβρασμός που επικρατεί στους αγρότες δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει σε κλείσιμο των δρόμων, ενδεχόμενο που σύμφωνα με τον κ. Τακμάκη θα προκαλούσε κοινωνική έκρηξη.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget