Δεύτερος στο Βάθρο των Μνημονιακών ο Κουβέλης


 
Στον άτυπο διαγωνισμό γύρω από το ποιος είναι ο πιο Μνημονιακός ο Σαμαράς βγαίνει αναμφίβολα πρώτος και “χρεώνεται” όλο το κόστος των μέτρων των 11.5 δις ακολουθώντας  τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει και τα πολλαπλώς πολύτιμα εύσημα του Τόμσεν. Χρυσό Μνημονιακό μετάλλιο λοιπόν για τον Αντώνη αν και  σε μια προβολή στο μέλλον μπορούμε να δούμε εύκολα τον  Αντωνη να καταστρέφεται και τον  Γιάννη να κάνει διεθνή  καριέρα.

Στην δεύτερη θέση με ασημένιο Μνημονιακό μετάλλιο βρίσκουμε το Κύριο Φώτη.  Πετυχαίνει αυτή την θέση  όχι γιατί προσφέρει κάτι αλλά γιατί παραμένει ο εαυτός του. Ο κύριος Φώτης αποφεύγει να ξεφύγει από  το προφίλ του συντηρητικού μετριοπαθή προερχόμενου από την αριστερά πολιτικού που είναι σαφώς υπέρ του Μνημονίου.

 Τρίτος και καταϊδρωμένος στο βάθρο των Μνημονιακών ο Βενιζέλος ο οποίος παρά την σκληρή προετοιμασία του ως ΥΠΟΙΚ και αντιπρόεδρος στο φώτο φίνις κάθε φορά θα χαλάει την εικόνα. Πέρυσι τον φθινόπωρο  θα πλακωθεί με την τρόικα, μετά θα ζητήσει κούρεμα του χρέους, τώρα θα ζητήσει πολιτική διαπραγμάτευση σε ανώτατο επίπεδο…! Χάλκινο Μνημονιακό μετάλλιο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget