Οινόφυτα Βοιωτίας - Συνελήφθη 70χρονος για κλοπή χαλκού από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο


Κατασχέθηκαν (250) μέτρα χαλκού, βάρους (100) περίπου κιλών.

Συνελήφθη, προχθές (28-04-2012) το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας 70χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή χαλκού, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, αγνώστων στοιχειών ταυτότητας, που κατάφερε να διαφύγει.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι οι δύο δράστες μετέβησαν με δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αφαίρεσαν (250) μέτρα χαλκού, βάρους (100) περίπου κιλών, από υπόγειο δίκτυο που τροφοδοτούσε, μέσω πίνακα της ΔΕΗ, με ηλεκτρικό ρεύμα το ανωτέρω εργοστάσιο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Σχηματαρίου, που περιπολούσαν στην συγκεκριμένη περιοχή και
ενημερώθηκαν για την κλοπή, εντόπισαν τον 70χρονο την ώρα που είχε φορτώσει τα καλώδια χαλκού στο ένα από τα δύο οχήματα και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο συνεργός του, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, κατάφερε να διαφύγει με το δεύτερο όχημα και αναζητείται.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το, έμφορτο με χαλκό, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία για την διάπραξη της κλοπής.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος προχθές (28-04-2012) το απόγευμα, με προφορική εντολή Εισαγγελικού Λειτουργού και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget