ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ !!


Έλληνες Συμπολίτες!!!
Στην σημερινή εποχή  ή κορυφή της «Πυραμίδας» του Παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος για να μπορεί να στέκετε  όρθια  βασίζετε  σε πάρα πολύ απλά πράγματα που διέπουν & καθορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού!!! {ο χρόνος είναι χρήμα}, το ό θάνατός σου είναι ή ζωή μου, τελείωσε..
Η συγκεκριμένη κορυφή της «Πυραμίδας» βασίζετε  στα εξής στοιχεία:
 
1] {Σταθερό, στιβαρό έδαφος} = υγιείς αναπτυσσόμενες κοινωνίες…
2] {Σταθερά θεμέλια} = Ανθρώπους δημιουργικούς, εργατικούς & με όνειρα….
3] {Κατάλληλα υλικά} = Ανθρώπους που το πρόβλημά τους είναι ή «αυτάρκεια»..
4] {Κατάλληλοι τεχνίτες} = Ανθρώπους που να θέλουν να καταναλώνουν….
5] {Όχι καιρικά φαινόμενα} = Ανθρώπους που να μην Αντιδρούν ¨400¨ χρόνια….

Με όλα αυτά τα «στοιχεία» το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση ή κορυφή της Πυραμίδας δεν μπορεί να πάθει τίποτα & μπορεί από εκεί ψηλά να παίζει με σιγουριά στο χρηματιστήριο & αποκλειστικά με κέρδος πάνω στις πλάτες αλλά & στα όνειρα των απλών Ανθρώπων που την στηρίζουν & την γιγαντώνουν, σπέρνοντας παράλληλα τον τρόμο & τον φόβο μιας γενικής κατάρρευσης του συστήματος, πτώχευσης του Κράτους, έλλειψη αγαθών, {πια αγαθά, τα ηλεκτρονικά τους, τα αυτοκίνητα τους, το Πετρέλαιο τους, κ.λπ.} διεκδικώντας & το δικαίωμα ως «κορυφή» & πάνω από τα κεφάλια μας να ατενίζουν  τον ουρανό & το μέλλον ευοίωνο όπως ακριβώς & οι «Πυραμίδες» της Αιγύπτου…..
Μπορεί να μην έχω ευχέρεια λόγου & δυνατότητα διαλόγου αλλά μπορώ να γράφω & σας γράφω τούτο που θα πρέπει να το θυμάστε καλά..
Α] Κεκτημένα δικαιώματα βεβαίως & υπάρχουν αλλά υπάρχουν & «άσχημες» εξαιρέσεις που θα πρέπει να απομονωθούν….
Β] Καταχραστές, τυχοδιώκτες, βεβαίως & υπάρχουν σε πολλά κλιμάκια του κρατικού μηχανισμού, ίσως μέσα & έξω από την Βουλή αλλά σε καμία περίπτωση ή ίδια η Βουλή των Ελλήνων…..
Γ] Σφετεριστές, βαμπίρ ονείρων, άπληστοι έμποροι μονοπωλίων, σαφώς & υπάρχουν & τους γνωρίζετε πολύ καλά γιατί απλούστατα είναι επώνυμες πολυεθνικές που δεν σου το πουλάνε με το ζόρι αλλά σε παροτρύνουν με το «γάντι» & εδώ δεν υπάρχουν εξαιρέσεις {το έφαγες το δόλωμα πρέπει & να το χωνέψεις}….
Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έλεγα ότι ως  ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του συστήματος όλου {ροής του χρήματος} θα ήταν αποδοτική σε περίπτωση που αποφασίζατε  μια καθόλα ειρηνική αλλά αυστηρά οικειοθελή σε κατ’ οίκον περιορισμό τουλάχιστον για 3 ημέρες & μετά θα βλέπατε την διαφορά σε Παγκόσμιο επίπεδο!!!!!
{ Σε άλλη περίπτωση μπορείτε κάλλιστα να περιμένετε τα υπόλοιπα 397 χρόνια για να θυμηθείτε ότι είστε Έλληνες & ότι ή;;;
«ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ»……..
Ευχαριστώ,
Ι.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget