Δείξε μου ποιος πανηγυρίζει, να σου πω αν είναι καλή η συμφωνία


Το σύνολο της «υπεύθυνης» πολιτικής τάξης χαιρετίζει τη συμφωνία στο eurogroup. Η «Δράση» του κ. Μάνου, η κ. Μπακογιάννη και ο εσχάτως ανανήψας από την «αντίσταση» κ. Σαμαράς.
Από το εν αποσυνθέσει ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κάποιος να την χαιρετίσει επισήμως, αλλά η συμφωνία αποτελεί «επίτευγμα» του νέου (αν κερδίσει τον Παπουτσή) αρχηγού, άρα εικάζουμε βασίμως ότι θα πανηγυριστεί δεόντως.
Ταυτοχρόνως από πολιτικούς των δύο κομμάτων που συγκυβερνούν και «έγκυρους» σχολιαστές που έχουν μεταβληθεί σε προπαγανδιστές της «υπευθυνότητας», έχει πλασαριστεί ήδη το δίλημμα των εκλογών.

Αν θέλετε το ευρώ ψηφίστε τα «υπεύθυνα» κόμματα, δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που διασφαλίζουν την απόλυτη υποταγή στη συμφωνία και τους δανειστές. Διαφορετικά παραμονεύει το «χάος» της Αριστεράς.
Η τοποθέτηση του διλήμματος ευρώ και δανειστές ή το χάος, έχει ως στόχο να μεταθέσει τη συζήτηση από την ουσία της συμφωνίας και τους όρους της. Να βγάλει από το γήπεδο τη συζήτηση για το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο και πότε θα κληθούν οι πολίτες να ξαναπληρώσουν την διαφαινόμενη αποτυχία και των νέων μέτρων που λαμβάνονται στα πλαίσια της «υπεύθυνης» συμφωνίας που «σώζει» τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget