Έλεος! Προωθούν τον Παπαδήμο με κάθε μέσο…


Το άσπρο μαύρο  κάνουν τα μεγάλα συμφέροντα για να «περάσουν» τον Παπαδήμο.
 
Σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση, βλέπουμε να καταβάλλεται μια απεγνωσμένη  προσπάθεια, από τα γνωστά κέντρα που  έφεραν στο σημερινό χάλι την Ελλάδα, να πείσουν τους πολίτες ότι η  μοναδική λύση για την σωτηρία  της πατρίδας είναι ο Λουκάς Παπαδήμος.
 
Οι «γνωστοί – άγνωστοι» προσπαθούν να πείσουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες ότι ο Παπαδήμος είναι η καλύτερη λύση. Βλέπετε, αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και τίποτε περισσότερο. Στην πράξη, ο κ. Παπαδήμος, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για να βγει από τη δύσκολη θέση η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες.

 
Εξάλλου, τραπεζίτης είναι ο άνθρωπος τις τράπεζες ευνοεί και τα συμφέροντα του τόπου  που τον έφεραν στην εξουσία.
 
Και μιλάμε για τα γνωστά συμφέροντα που κινούν, κυρίως, από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα, τα νήματα στο παρασκήνιο και έφεραν στο σημερινό χάλι τη χώρα και τους πολίτες, «τρώγοντας» αδηφάγα δισεκατομμύρια ευρώ. Και σήμερα το «παίζουν» νεόπτωχοι και απολύουν κόσμο, λέγοντας πως δεν έχουν χρήματα. Βέβαια αυτές τις ημέρες είναι σε Σαλέ στην Ελβετία, έτσι για να «πνίξουν» τον πόνο τους…
 
Πλέον ο κόσμος δεν  «τρώει» αμάσητα αυτά που του  προσφέρουν και βρίσκεται ένα  βήμα πριν τους πάρει στο κυνήγι και αργά η γρήγορα θα το κάνει…
 
Έτσι, βλέπουμε σε ακόμη  μια δημοσκόπηση στο «Βήμα  της Κυριακής» να δείχνουν ότι  οι πολίτες, στις επόμενες εκλογές, αν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, το 40,1% θα προτιμούσε για πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο και το 35,4% τον αρχηγό του πρώτου κόμματος.
 
Επίσης, ο Λουκάς Παπαδήμος συγκεντρώνει επίσης τις περισσότερο θετικές γνώμες των ερωτηθέντων (66%), και ακολουθούν οι Φ.Κουβέλης (51,4%, Αντ.Σαμαράς (35%), Αλ.Τσίπρας (30,6%), Αλ.Παπαρήγα (26%), Γ.Καρατζαφέρης (22,2%), Ντ.Μπακογιάννη (21%) και Γ.Παπανδρέου (18,8%).
 
Εμείς, προφανώς ζούμε  σε άλλη χώρα, διότι όπου βρεθούμε και  όπου σταθούμε ακούμε τα «εξ αμάξης»  τόσο για τον Παπαδήμο όσο και  για τα κόμματα της συγκυβέρνησης  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.
 
Εκτός, και αν στα  Σαλέ της Ελβετίας, οι απόψεις που  ακούγονται διαφέρουν από εκείνες  των πολιτών, που δεν έχουν  Χριστουγεννιάτικα να πάρουν ένα  μικρό δωράκι στα παιδιά τους…


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget