Αστυνομική καταδίωξη στη Λιβαδειά Βοιωτίας οχήματος με τέσσερα άτομα, τα οποία αναζητούνται


Στο όχημα βρέθηκαν κλοπιμαία από εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η 

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, που επέβαιναν σε όχημα χθες (25-10-2011)το πρωί και καταδιώχτηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, στην περιοχή της Χαιρώνειας Λιβαδειάς Βοιωτίας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι οποίοι ενεργούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν να κινείται ύποπτα, επί της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς-Λαμίας, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και όταν επιχείρησαν να το ελέγξουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος προς Χαιρώνεια Λιβαδειάς.
Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την είσοδο του οικισμού Ακόντιο Βοιωτίας, όπου ένας εκ των επιβαινόντων πυροβόλησε στον αέρα, με κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αστυνομικού. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το οχημα και τράπηκαν σε φυγή προς παρακείμενους αγρούς, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας ενεργώντας αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Από την διενέργεια ελέγχου στο εγκαταλειμμένο όχημα (το οποίο κατασχέθηκε), διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένο με εννέα (9) πηνία μετασχηματιστών, χάλκινα καλώδια συνολικού μήκους δέκα πέντε (15) μέτρων και διαρρηκτικά εργαλεία. Από τις έρευνες των αστυνομικών, στο σημείο όπου αρχικά είχε εντοπιστεί το ύποπτο όχημα, βρέθηκαν δέκα (10) πηνία μετασχηματιστών και χάλκινα καλώδια συνολικού μήκους είκοσι (20) μέτρων.
Ανωτέρω κατασχεθέντα πηνία μετασχηματιστών και καλώδια, αναγνωρίσθηκαν από υπάλληλο της Δ.Ε.Η. ως προερχόμενα από κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δεν έχει δηλωθεί κλοπή για το όχημα και φέρεται να ανήκει σε αλλοδαπό, κάτοικο Ελευσίνας Αττικής, του οποίου ο ρόλος διερευνάται.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget