Νεοέλληνα μαλθακέ, βολεμένε, επιδειξία και ψωροπερήφανε... !



ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΥΝΩ “ΑΥΤΟΥΣ” ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ! ΕΣΕΝΑ ΦΤΥΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
ΘΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των νοικοκυριών, που ζητούν να αφήσουν τα παιδιά τους… σε ιδρύματα!
 Μιλάμε για εκατοντάδες οικογένειες, κυρίως μονογονεϊκές, που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα απαραίτητα. Την ίδια ώρα τα ιδρύματα υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συντηρήσουν τα παιδιά που ήδη φιλοξενούν, αφού οι επιχορηγήσεις έχουν «στεγνώσει», ενώ καταργήθηκαν οι φοροαπαλλαγές για τους δωρητές.

Αλλά ούτε και αυτό θα σε βγάλει στους δρόμους. Ούτε αυτό θα σε κάνει έξαλλο.


- Βγήκες στο δρόμο γιατί πήραμε το Ευρωπαϊκό
- Βγήκες στο δρόμο γιατί πήρες το αστείο πρωτάθλημα σου
- Βγήκες στο δρόμο γιατί υποβίβασαν την ομάδα σου
- Βγήκες γιατί σου πείραξαν την γκόμενα, ή γιατί σου έκοψαν το σήριαλ ή γιατί σταμάτησαν να φέρνουν την αγαπημένη σου μάρκα στο διπλανό μαγαζί.
 
Και μετά ήρθε η ΓΑΠοσυμμορία και ότι και να έκαναν δεν σε έβγαλαν από την άνεση του μικρόκοσμου σου και από την επήρρεια της βαρύτητας που σε χώνει πιο πολύ στον καναπέ ενώ βλέπεις την Τρέμη.

– Σου πήραν τα προνόμια. Σου έκοψαν τα δάνεια. Σου μείωσαν τα έσοδα σου. Σου ακρίβηναν το κόστος ζωής σου.

ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ
– Σου έκοψαν το δικαίωμα στη εργασία. Σου έκοψαν το δικαίωμα στο να βρείς νέα απασχόληση.ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ
– Φορολόγησαν ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ που τόσα χρόνια πλήρωνε σαν μαλάκες ελπίζοντας στην σύνταξη και στην περίθαλψη του κράτους. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ
– Σου έβαλαν φόρο στον φόρο, σε εξαθλίωσαν, σου πήραν την ελπίδα από το πρόσωπο και το βλέμα του παιδιού σου.

ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ
– Τώρα σου ξεπουλάνε την πατρίδα σου. Θα το αντέξεις και αυτό; Οι γονείς σου ή οι παππούδες σου προτίμησαν την πείνα και την εξαθλίωση, αλλά την πατρίδα τους δεν την διαπραγματεύτηκαν ποτέ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, που όμως θα πετύχεις στο έργο σου και θα καταφέρουν να κυριεύσουν την Ελλάδα;
 
Κατά πως φαίνεται ναι, μαλθακέ και κακομαθημένε νέοέλληνα. Μαγκιά κ……ιά και κολοφιγουρίνη, και ξέρεις ποιός είμαι ΕΓΩ ρε;
ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ. Ο τύπος που παρακαλάει για μια δουλειά των 600 ευρώ και με τα μισά από αυτά αγοράζεις μούφα rolex και louis vuitton από τους μαύρους.

ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑ και ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ. Διάβασε το μέχρι να το εμπεδώσεις ότι ΝΑΙ ΕΣΥ ξεπούλησες την πατρίδα σου. Και ζήσε με την ευτυχία ότι θα μείνεις στην ιστορία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για αυτό σου το επίτευγμα.

ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. Στο κάτω κάτω, η ΓΑΠοσυμμορία την δουλειά της κάνει. Εσύ ρε……………;


 ΠΗΓΗ    http://olympia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget