φυτεία με 774 χασισόδεντρα στο δημοτικό διαμέρισμα Αμφιθέας του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας


Η φυτεία εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς στο δημοτικό διαμέρισμα Αμφιθέας του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας...

Τρεις Έλληνες ηλικίας 37,39 και 42 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθές (27-09-2011) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από συνεχή και διακριτική παρακολούθηση της φυτείας, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

 

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του εντοπισμού της φυτείας και της συνεχούς επιτήρησής της, καλλιεργούνταν επιμελώς συνολικά 524 χασισόδεντρα, ύψους από ένα έως τρία μέτρα το καθένα, ενώ επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 250 δενδρύλλια, τα οποία είχαν ήδη κοπεί και ήταν στην διαδικασία της αποξήρανσης.

Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου 1.500 μέτρα, περιβαλλόμενη από φυσική κάλυψη και οι καλλιεργητές είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδια σκηνή με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα, προκειμένου να παραμένουν μόνιμα στο χώρο.

Εκτός από τα δενδρύλλια που εκριζώθηκαν και αυτά που αποξηραίνονταν, βρέθηκαν επίσης καλλιεργητικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος, καθώς και διάφορα προσωπικά είδη των δραστών, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget