Οι γείτονες τηλεφώνησαν αμέσως στον ιδιοκτήτης της σκυλίτσας και τον ενημέρωσαν ότι το σκυλί του κυνηγάει τους ληστές έξω στο δρόμο με ένα μαχαίρι στο κεφάλι.Ο Swart στην αρχή πίστεψε ότι οι γείτονες του έκαναν πλάκα. Όταν όμως κατέφθασε στο σπίτι και είδε την Bella φοβήθηκε για τα χειρότερα και πίστεψε πως η σκυλίτσα του θα πεθάνει.
Η Bella όμως έτρεχε σαν τρελή τριγύρω λες και δεν συνέβη τίποτα.Ο Swart την πήρε αμέσως και κατευθύνθηκε στον κτηνίατρο.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής τους μέσα στο αυτοκίνητο, η Bella καθόταν στο πίσω κάθισμα και κάθε φορά που γυρνούσε το κεφάλι της η λαβή του μαχαιριού χτυπούσε στο παράθυρο. Προφανώς δεν μπορούσε να αισθανθεί κάτι γιατί συμπεριφερόταν κανονικά, ωστόσο φαινόταν φρικιαστικό, ανέφερε ο Swart.

Ο κτηνίατρος που την αναισθητοποίησε και έβγαλε το μαχαίρι είπε ότι ήταν θέμα λίγο εκατοστών να ακουμπήσει η λεπίδα στον εγκέφαλο . Μερικά εκατοστά ακόμα, και η Bella θα είχε πεθάνει καθώς το μαχαίρι θα χτύπαγε τον εγκέφαλό της.

Η Bella πλέον αναρρώνει στο σπίτι της και αναρωτίεται ως προς τι όλες αυτές οι λιχουδιές και οι επισκέψεις τόσων ανθρώπων που ανησυχούν για αυτήν!

”Είμαστε πολύ ανακουφισμένοι που είναι πλέον καλά”, αναφέρει ο Swart. ”Είναι μέλος της οικογένειάς μας εδώ και αρκετά χρόνια κι αν την είχαμε χάσει θα καταστρεφόμασταν. Έχω ενημερώσει την αστυνομία πως αν βρουν τους τύπους που έκαναν αυτό στην Bella, θα επιθυμούσα να τους αφήσω μόνους σε ένα δωμάτιο για λίγα λεπτά μαζί της και αυτή θα έπαιρνε γρήγορα την εκδίκησή της”.

dogw0rld.blogspot.com