Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, με φόντο την πέμπτη δόση.

Πρώτη στο Προεδρικό Μέγαρο προσήλθε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ακολούθησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Τρίτος έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ενώ τέταρτος προσήλθε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Tελευταίος πέρασε την πόρτα του προεδρικού μεγάρου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Παρόντες στη σύσκεψη θα είναι οι υπουργοί Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εξωτερικών Δ. Δρούτσας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλες τις πτυχές της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπούλιας επισήμανε την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση, ανοίγοντας τη συζήτηση.
Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρησιμοποιώντας ξεκάθαρη γλώσσα τόνισε ότι απαιτείται ακόμη να ληφθούν εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή καθώς και να στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget