ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ - απάντηση στην ΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για την καταγγελία που είχε κάνει

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
 Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση της παράταξης «ΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», που εντάσσεται στο ΠΑΜΕ και εκπροσωπείται στο ΔΣ του Σωματείου μας, σχετικά με την Απεργία στις 14/12/2017 που καταγγέλλει για ακόμα μία φορά την πλειοψηφία του ΔΣ, έχουμε να τους απαντήσουμε τα εξής :
Κύριοι «Αγωνιστές» της Ταξικής Προοπτικής σας έχουμε ξαναπεί και το γνωρίζετε πολύ καλά ότι κανείς από την πλειοψηφία της Διοίκησης του Σωματείου μας δεν έχει εκλεγεί προβάλλοντας την πολιτική του θέση, γι’ αυτό άλλωστε δεν είμαστε καθοδηγούμενοι και απόλυτα κομματικοί όπως εσείς.
Αλήθεια !!!! Από πότε  οι απεργοσπάστες καταγγέλλουν τους απεργούς;;
Εμείς συνάδελφοι όταν πραγματοποιείται μία  απεργία δεν παίρνουμε άδεια και από την άλλη καταγγέλλουμε γιατί δεν έγινε περιφρούρηση, όπως κάνουν τα μέλη σας!!!
Εμείς δεν βάζουμε μέλη στο ΔΣ απλά για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη!!!
Δεν μας εξηγείτε τι ενημέρωση είχατε και από πού, και προχωρήσατε σ΄ αυτή την ενέργεια που παραιτήθηκαν ένα τακτικό μέλος και το 1ο αναπληρωματικό για να πάρει τη θέση τους αυτός που είχατε ενημερωθεί ότι πιθανόν είναι στη λίστα των απολύσεων λίγες μέρες πριν τις απολύσεις των συναδέλφων στο τέλος του Σεπτέμβρη.
Εμείς τις απολύσεις τις αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά , δεν κρυβόμαστε πίσω από την συνδικαλιστική μας ιδιότητα , ούτε η δράση μας είναι εντός 8ωρου τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους, μοιράζοντας χαρτιά με τι αποζημίωση δικαιούνται.
Τέλος , εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων και την επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Β.  ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΛΗΣ           Χ. ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ


καταγγελία - ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget