Αλίαρτος: Τρένο παρέσυρε ηλικιωμένο

Στο νοσοκομείο Λιβαδειάς διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από τρένο και τραυματίσθηκε.Σύμφωνα με πληροφορίες ,ο ηλικιωμένος μάζευε χόρτα πολύ κοντα στις γραμμές του τραίνου.Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας τον αντιλήφθηκε έγκαιρα.Εξετάζεται αν τον κτύπησε η αμαξοστοιχία η έπεσε στη προσπάθεια του να αποφύγει αυτή.
Στις 16:15 περίπου το ασθενοφόρο ξεκίνησε απο το ΚΥ Αλιάρτου με τον τραυματισμένο. To θύμα αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και απο εκεί στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών, με τις επόμενες 48 ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.
Στην αναζήτηση στοιχείων το Εν Όψει πληροφορήθηκε ότι ο Δήμος Αλιάρτου -Θεσπιέων εξετάζει ή είναι υπό μελέτη η κατασκευή πεζογέφυρας στον χώρο των γραμμών του τρένου.Ανάγκη που με τον προαστιακό θα γίνει επιτακτική .

Τρένο παρέσυρε ηλικιωμένο

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.