ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της πρωινής βάρδιας για όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
 Η παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης σχετικά με τη μη πληρωμή συμβασιούχων από τις παρατάσεις των συμβάσεων ή τον ( μη ) ορισμό διαπραγματευτικής ομάδας για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέας ΣΣΕ, δεν θα περάσει.
 Στους εργαζόμενους πλέον δεν αρκούν οι υποσχέσεις. Μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων μας , είναι για μια ακόμα φορά η κινητοποίηση και η αγωνιστική-ενωτική παρέμβαση του κλάδου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.