ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ , κ. Χαρατσής Παναγιώτης , και ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕ , κ. Καραμαγκιώλης Βασίλης.
 Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες της Θήβας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας με τις πολλές ελλείψεις που παρουσιάζονται σε βασικές οργανικές θέσεις.
 Από πλευράς Ομοσπονδίας έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Μουσείο της Θήβας και ειδικότερα στην προσέλκυση περισσότερου κόσμου ,με συγκεκριμένες προτάσεις που ο Περιφερειάρχης έδειξε να ασπάζεται και να τις χαιρετίζει.
 Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Μπακογιάννης ,αφού ανανέωσε το ραντεβού μας σε σύντομο διάστημα στην Θήβα, μας διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα είναι δίπλα μας και αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για το καλό της Θήβας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.