Η Θήβα πέρασε 2-1 από την Ιστιαία

Με δυο γκολ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου η Θήβα πέρασε 2-1 από την Ιστιαία και άνοιξαν πλέον διάπλατα οι πόρτες της Γ” Εθνικής. Η πρωταθλήτρια Βοιωτίας έφτασε τους 7 βαθμούς με το κλείσιμο του α” γύρου και τώρα αν την Τετάρτη κερδίσει στην έδρα της τον Ολυμπιακό παίρνει και μαθηματικά το ένα εισιτήριο για την άνοδο.
Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατόρθωσε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βεζιρτζόγλου στο 35* αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη η Ιστιαία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 67* με τον Μιχαήλ αλλά οι πρωταθλητές και ο Βεζιρτζόγλου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι στο 74* σε κεφαλιά πάσα του Τσουπέη στο Βεζιρτζόγλου, αυτός με προβολή έκανε το 1-2 και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις χρυσούς βαθμούς που τη φέρνουν πλέον πολύ κοντά στην άνοδο.
 ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Θανάσης Γουρνάς): Μπιμπάι, Kαλλίτσης, Βασιλείου, Τόουρφε, Πανάκης, Ηλ. Στεργίου, Αργ. Στεργίου, Ηλιόπουλος, Β. Ανέστης (33* Γοργομάτης), Χ. Ανέστης, Καρκασίνας (59* Μιχαήλ).
 ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μακρής, Κοτώρος (40* Ελέζι), Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Παναούλης, Γκαράνης, Τσομπάνης, Βεζιρτζόγλου, Τσουπεής.


ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget