Με επιτυχία ο 8ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»



Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» που... διεξήχθη χθες στο Αγρίνιο στη μνήμη του σπουδαίου Αγρινιώτη αθλητή μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στην Δογρή στις 11.15, ενώ παράλληλα με τον πανελλαδικής εμβέλειας ημιμαραθόνιο, διεξήχθησαν και δύο ακόμη αγώνες, ο Αγώνας Δρόμου του ενός χιλιομέτρου και ο Λαϊκός Αγώνας των πέντε χιλιομέτρων.
Όλοι οι αγώνες είχαν ως τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας, η οποία από την πρώτη στιγμή κατακλύστηκε από πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να υποστηρίξουν την διοργάνωση καταχειροκροτώντας τους αθλητές.
 Οι αθλητές που συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» και κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις ήταν ο Γιώργος Καραβίδας, ο Ελ Αρασούι και ο Κων/νος Κοκόλας, ενώ από τις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν από κοινού η Ντενίζ Δημάκη και η Γαζέα Μάγδα.
 «Φέτος με σχεδόν τριπλάσια συμμετοχή σε σχέση με άλλες χρονιές, αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και το Σύλλογο Δρομό Υγείας του Αγρινίου που πρώτη φορά ήταν συνδιοργανωτής. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, προσπαθούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη, θέλουμε να την κάνουμε πανελλήνιο γεγονός όχι μόνο για τον τόπο αλλά και πανελλήνια, και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget