Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο ιστορικός αγώνας “Γύρος Καδμείας” στη Θήβα


Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών στην τελευταία αθλητική εκδήλωση του 2013 στην πόλη της Θήβας, στον γύρο της Καδμείας. Με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου ο Γύρος της Καδμείας 2013.

Πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, από πολλές περιοχές της χώρας, διέσχισαν το ιστορικό κέντρο της Θήβας σε δύο διαδρομές των 1800μ. και 4500 μέτρων που διέρχονται από τις επτά Πύλες της Καδμείας.
O ηλιόλουστος καιρός, βοήθησε φέτος να πραγματοποιηθούν και οι επτά κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία. Μετά το πέρας του αγώνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, όπου στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλα, μετάλλια και επαίνους.
 Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας του Δήμου Θηβαίων με συνδιοργανωτές τον Γ.Σ. Πίνδαρο και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας, τους οποίους και ευχαριστούμε, καθώς επίσης και το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, που συνέβαλε στην εύρυθμη πραγματοποίηση των διαδρομών για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
 Ο Δ.Ο.Θ. ευχαριστεί επίσης την καφετέρια “Βόγκλης” και το ζαχαροπλαστείο “Πευκάκι” για την προσφορά νερών και γλυκών στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Ο «Γύρος της Καδμείας» αποτελεί θεσμό για την πόλη μας καθώς διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια, την τελευταία Κυριακή του χρόνου με την άριστη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ. «Κάθε χρόνο δεκάδες αθλητές, μικροί και μεγάλοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, πλημμυρίζουν τους δρόμους της ιστορικής Θήβας με κέφι και ζωντάνια, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην πόλη. Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν κάθε φορά το μήνυμα της συναδέλφωσης, της χαράς του αθλητισμού και του "ευ αγωνίζεσθαι". Τους καλωσορίζουμε στην πόλη του Κάδμου και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους».Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του Γύρου της Καδμείας το Τμήμα Τροχαίας και την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θήβας.



Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget