Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Υπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη


 Το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2024 και στο πλαίσιο των γενικότερων κινητοποιήσεων κατά της υποβάθμισης και κατάργησης του Πρωτοδικείου Θήβας, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου συναντήθηκε με τον Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Παύλο Μαρινάκη σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά και συζήτησαν για το φλέγον ζήτημα που ξεσήκωσε θύελλες αντιδράσεων στην πόλη της Θήβας.

 Από τη συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αντιπροσωπεία Δικηγόρων της Θήβας, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και βέβαια η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας, κ. Σωσώ Μανάρα – Μαυράκη.

 Ο Δήμαρχος Θηβαίων παρέδωσε στον Υπουργό το ψήφισμα του Δήμου και των φορέων με το οποίο ζητούν την αναίρεση της υπουργικής απόφασης που υποβαθμίζει και τελικά καταργεί το Πρωτοδικείο της Θήβας ενώ η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου παρέδωσε επιστολή εντός της οποίας αναλύονται όλα τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις που πληροί το Πρωτοδικείο της Θήβας προκειμένου να διατηρήσει την πλήρη λειτουργία του.

 Στη σύντομη συζήτηση που διεξήχθη, αναφέρθηκαν όλοι οι λόγοι για τους οποίους το Πρωτοδικείο της Θήβας πρέπει να παραμείνει στην πόλη. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης δεν πήρε σαφή θέση δέσμευσης πάνω στο θέμα ωστόσο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα τα αιτήματα είναι υπό εξέταση και οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι προς όφελος των πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget