Κορονοϊός : Που εντοπίζονται τα 26 κρούσματα στην Βοιωτία

 Διψήφιος αριθμός και στη Βοιωτία με 26 νέα κρούσματα. Αυτά εντοπίζονται σε Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων (2), Δήμο Θηβαίων (10) Δήμο Τανάγρας (12) Δήμο Λεβαδεων (2).

Μπορεί η Φθιώτιδα να μην παρουσιάζει τη συχνότητα κρουσμάτων γειτονικών νομών, παραμένει όμως σε τακτική βάση στις λίστες του ΕΟΔΥ με ικανό αριθμό νέων κρουσμάτων που προκαλούν εύλογη ανησυχία.

Αυτή τη φορά στο χάρτη της 10ης Φεβρουαρίου, παρουσιάζει οκτώ (8) νέα κρούσματα. Από αυτά τα περισσότερα είναι στη Λοκρίδα συνολικά πέντε (5). Πρόκειται για τέσσερις (4) γυναίκες 25, 34, 48 και 75 ετών και έναν 48χρονο άνδρα. Τα τέσσερα από αυτά είναι στην ίδια οικογένεια.

 Δύο κρούσματα έχει η Λαμία, με το ένα από αυτά να είναι η μαθήτρια που εντοπίστηκε στο Δημοτικό του Συνοικισμού Ευρυτάνων. Το άλλο αντιστοιχεί σε 65χρονο άνδρα που δεν φαίνεται να είχε ιστορικό επαφών με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τέλος ένα κρούσμα χρεώνεται στη Σπερχειάδα σε 27χρονη κοπέλα.

Την Τετάρτη 10/2 τα περισσότερα από τα 57 κρούσματα καταγράφονται ξανά στη Χαλκίδα, καθώς υπάρχουν 31 νέοι φορείς. Στην Αρτάκη καταγράφονται 4 νέα κρούσματα και στο Βασιλικό 2.

 Δύο νέες μολύνσεις εντοπίστηκαν στα Ψαχνά, 3 στην Ερέτρια και 3 στην Αμάρυνθο. Στο Αλιβέρι καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα και στην Κάρυστο 10.

 Τέλος ένα ακόμη κρούσμα έδωσε η Ευρυτανία. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ αντιστοιχεί σε άνδρα 70 ετών από το Δήμο Αγράφων.

κρούσματα στην Βοιωτία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget