Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών (video)

H Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών οργανώνει όλες τις δράσεις της και ενισχύεται με προσωπικό, ώστε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή εκδήλωση πυρκαγιάς.Η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι πολίτες ενημερώνονται, ώστε να αποφευχθεί κάθε αμελής πράξη που θα οδηγήσει σε φωτιά. Με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας Πύραρχο κ. Ιωάννη Ζαμάνη και τον νέο Διοικητή της Π.Υ. Θήβας Επιπυραγό κ. Χρυσοβαλάντη Ζαμπέτογλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου προκειμένου να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα αντιπυρικής προστασίας, για τον βέλτιστο σχεδιασμό των δράσεων του Δήμου και των συνεμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών.
 Κοινός στόχος Πυροσβεστικής και Δήμου είναι η προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας, της πανίδας και της ανθρώπινης ζωής καθώς και η αγαστή συνεργασία για την επίτευξη αυτού του στόχου.
 Το αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμαρχος θα συγκαλέσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για λήψη αποφάσεων και καθορισμό των περαιτέρω ενεργειών.


Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget