Με Stand Up Comedy τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Θηβαίων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων σε συνδιοργάνωση με το καφέ The Bar  σας προσκαλούν την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 19:30 στη παράσταση Stand Up Comedy της Ήρας Κατσούδα:«Για γυναίκα, καλή είναι….»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων σε συνδιοργάνωση με το καφέ The Bar () σας προσκαλούν την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 19:30 στη παράσταση Stand   Up Comedy της Ήρας Κατσούδα:
«Για γυναίκα, καλή είναι….»
Ποια είναι ακριβώς η «τέχνη» των κοκτέιλ;
Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;
Για ποιο λόγο γεννιούνται μικρότερα αδέρφια;
Ποιοι είναι οι καλύτεροι χειρότεροι τουρίστες όλων των εποχών;
Internetικό φλερτ: Τα υπέρ και τα κατά.
Γιαγιάδες VS Μόδα: 1-0
Ελληνάρες, αυτή η μάστιγα.
Ψυχολόγοι: 50 €
Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy με συνεχείς παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Το 2017-2018 παρουσίασε τη σόλο παράσταση με τίτλο «Χωρίς Γλουτένη» που έγινε sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη παρουσίασαν το 2014 το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του» και το 2016 το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης).
Μεταξύ άλλων έχει παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019), το TEDx NTUA στην Αθήνα (2018) και έχει συμπαρουσιάσει την τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το 2018.
Συμμετείχε στο Stand up for U για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», το οποίο αναμεταδόθηκε από τον ALPHA.
Είναι από τις διοργανώτριες του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, ενώ είναι υπεύθυνη για πολλές βραδιές Open Mic.
Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», που επί δύο χρόνια ήταν sold out στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχει εργαστεί και ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων. Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική. Το «Για γυναίκα καλή είναι…» αποτελεί τη δεύτερη σόλο παράστασή της και θα παιχτεί τη σεζόν 2019-2020 σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη.
Η πράξη με τίτλο: «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», με MIS 5000935.

Stand Up Comedy

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget