Συνάντηση του Συλλόγου ''Αργώ Αλυκής Βοιωτίας'' με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Αναστασίου

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και μετά από ραντεβού που έκλεισε ο Πρόεδρος κ. Μπουζίκας Χ., την Πέμπτη 20-2-2020  γίναμε δεκτοί από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Αναστασίου Γεώργιο.
  Συζητήσαμε τα προβλήματα που χρονίζουν στην Αλυκή. Με θετική σκέψη και από τις δύο πλευρές διεξήχθη διάλογος για την εξεύρεση λύσεων.
   Βασικά θέματα ήταν η συγκοινωνία, η νομιμοποίηση του Λιμανιού της Αλυκής, η κατασκευή πλατείας και παιδικής χαράς , η σηματοδότηση και τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών στον δρόμο Ξηρονομής - Αλυκής, τα Δασικά και τα Αρχαιολογικά κ.ά.
   Στην συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής ενότητας Θίσβης κ. Καμούτσης Αν. ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασιλείου Π. ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ξηρονομής κ. Κεφαλας Ευστ. και από το Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημακάκος Γ. ο κ. Κωνσταντίνου Β. και ο κ. Παπαδόπουλος Γ.
  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Γ. Γραμματέα και αναμένουμε τις κινήσεις από την πλευρά τους για την λύση των χρόνιων προβλημάτων της Αλυκής.

Αργώ Αλυκής Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget