Απάντηση στην ΔΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Θήβας

ΑΥΤΟΝΟΜΗ Σ.ΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - Παράταξη που εκπροσωπείται στο Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας.
Στις ανακοινώσεις που συνηθίζει να βγάζει η παράταξη της ΔΑΣ μετά τα διοικητικά συμβούλια του Εργατικού Κέντρου Θήβας έχουμε παρατηρήσει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στη κόντρα που έχουν με τη πλειοψηφία της ΣΑΕΚΕ να εμπλέξουν και την παράταξη μας.
Αφού έχουν υιοθετήσει στο μυαλό τους όλη την εργατική τάξη και έχουν αυτοανακηρυχθεί ως μοναδικοί και νόμιμοι εκπρόσωποι όλων των εργαζομένων , επιτίθενται προσφεύγοντας στο δρόμο της λάσπης και συκοφαντούν οποίον δεν συντάσσεται μαζί τους.
Στο τελευταίο ΔΣ , η θέση μας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ήταν σαφής, ότι πρέπει να γίνει ενημέρωση με συσκέψεις των σωματείων και άλλες εκδηλώσεις, ώστε να ενημερωθούν όσο γίνεται περισσότερο οι εργαζόμενοι και παράλληλα να είμαστε σε ετοιμότητα για δυναμική αντίδραση αν χρειαστεί.
Επίσης κάναμε αναφορά στον προϋπολογισμό και στο φορολογικό νομοσχέδιο του 2020 που κόβονται.
Οικογενειακά επιδόματα, προνοιακά επιδόματα (ΑΜΕΑ) , επίδομα ενοικίου, επίδομα θέρμανσης χρηματοδότηση προγραμμάτων απασχόλησης ΟΑΕΔ, το κοινωνικό μέρισμα και πολλά άλλα.
Παράλληλα καταγγείλαμε και τη στάση της άφαντης ΓΣΣΕ.
Η παράταξη της ΔΑΣ δεν είχε προφανώς να πει κάτι για το θέμα και δεν τοποθετήθηκε.
Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» το έβαλε στο τραπέζι η παράταξη μας μαζί με μια σειρά από ερωτήματα ώστε να προστατευτούν οι εργαζόμενοι.
Όπως και σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχουμε καταγγείλει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Στη κόντρα σας με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θήβας , τον κύριο Δημήτριου, το παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό.
Αρκετούς μήνες πριν το συνέδριο , μέχρι και τώρα έχουμε αφιερώσει ολόκληρα ΔΣ να ακούμε τις αντιπαραθέσεις και «κοκορομαχίες» , που αλληλοκατηγορείσθε για το ποιος έχει σωματεία – σφραγίδες και αντιπροσώπους «μαϊμούδες» με αποκορύφωση το συνέδριο , αντί να συζητάμε τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στους χώρους εργασίας.
Τη πρώτη μέρα είχατε φέρει το «στρατό» σας που μόλις τους δώσατε το σύνθημα, άρχισαν να τραμπουκίζουν,  όποιον δεν γνώριζαν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού.
Μάλλον δεν είχατε προλάβει να τους πείτε σε ποιους να επιτεθούν !!!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η επίθεση σε μας έχει γίνει κατά λάθος μιας και δεν διαθέτουμε ούτε σωματεία – σφραγίδες- φαντάσματα, ούτε «μαϊμούδες» και νόθους αντιπροσώπους, ενώ την επόμενη μέρα έγιναν οι εκλογές, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Ελπίζουμε να σταματήσετε να βλέπετε φαντάσματα και εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.
Ως παράταξη θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο υπερασπίζοντας τους εργαζομένους και το συμφέρον τους και την προβολή και επίλυση των εργασιακών προβλημάτων. 
Α.Σ.Κ.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ Σ.ΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget